Uz podršku Sky Cole mnogobrojni bh. školarci uživali u sportskim uličnim takmičenjima

Uz podršku Sky Cole mnogobrojni bh. školarci uživali u sportskim uličnim takmičenjima

05.10.2016

SARAJEVO STREET FOOTBALL 4ON4, S.KETCH STREET VOLLEYBALL OPEN i S.KETCH STREET BASKETBALL bili su u znaku dobrog druženja, pozitivnog takmičarskog duha i uživanja u neodoljivoj Sky Coli

Više od 1.000 školaraca iz cijele BiH u posljednja četiri mjeseca pokazali su svoje vještine u fudbalu, odbojci i košarci, te dokazali da sport i dobro druženje idu rame uz rame. Timski duh osim na terenu bio je prisutan i na tribinama s kojih su školski drugari bodrili ekipe i bili nezamjenjiva podrška. Da atmosfera bude još bolja pobrinula se Sky Cola uz koju su se i igrači i navijači u svakom trenutku mogli osvježiti i skupiti snagu da nastave dalje.

Tako je u okviru svakog turnira posjetiteljima na raspolaganju bio  Sky Cola „Podrži i navijaj“ korner gdje su imali priliku zaigrati različite igre, fotografisati se sa specijalnim foto okvirom i uživati u neodoljivom okusu Sky Cole.

SARAJEVO STREET FOOTBALL 4ON4, S.KETCH STREET VOLLEYBALL OPEN i S.KETCH STREET BASKETBALL su sportski događaji za školarce koje agencija B40 organizira više od 5 godina uz podršku partnera.

Sky Cola je ove godine bila ponosni sponzor sve tri manifestacije koje se se odvijale u Sarajevu, Mostaru i Banjoj Luci.