Uručene nagrade velike Sky Cola avanture

Uručene nagrade velike Sky Cola avanture

22.08.2014

 

Sretni dobitnici u velikoj nagradnoj igri Sky Cole preuzeli su svoje nagrade

Dobitnici glavnih nagrada – romantičnih putovanja za dvoje u Pariz (Adna Huskić), Rim (Dragiša Mitrović) i Amsterdam (Hanifa Tokić) krenut će u svoju Avanturu godine. 

U sjedištu kompanije Sarajevski kiseljak, predstavnici marketing odjela Sanja Bencun i Lidija Perić uručile su nagrade najsretnijim pojedincima. 

Pored putovanja u europske metropole, Sky Cola je omogućila da troje sretnih dobitnika nastavi uživati i dalje, uručivši im crvene Vespe. Svoju avanturu na neprevaziđenim Vespama nastavit će Emir Šehić iz Zenice, Lejla Okanović iz Velike Kladuše, te Alen Zilić iz Sarajeva. Tri iPhone 5S uređaja dobili su Dragoslav Sekulić iz Dervente, Renata Dedić iz Bihaća i Miloš Vrban iz Kozarske Dubice. Također, 20 sretnih dobitnika dobilo je Sky Cola poklon pakete.

Ovom nagradnom igrom, Sky Cola je željela nagraditi svoje najvjernije potrošače. Bila je to samo jedna u nizu zanimljivih akcija.  Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali, a nova osvježenja i prilike za nagrade već se uveliko pripremaju.