Sky Cola "Podrži i navijaj"

Sky Cola "Podrži i navijaj"

09.03.2016

Na veliko zadovoljstvo vjernih navijača klubova diljem BiH, Sky Cola je pokrenula loyalty program i time omogućila svim ljubiteljima nogometa da uz navijanje od sada i financijski pomognu svoj omiljeni klub. 

Loyalty program „PODRŽI I NAVIJAJ“ rezultat je sponzorske suradnje Sarajevskog kiseljaka i dvanaest klubova Premijer lige BiH, za koje se od svake prodate boce specijalnog izdanja Sky Cole dio iznosa upućuje njima.

Specijalno izdanje Sky Cole karakteriše nova srebrna etiketa na kojoj se uz prepoznatljivi logo Sky Cole, nalazi i grb jednog od nogometnih klubova.  

Kako nogomet bez navijača nije prava stvar, tako ni realizacija ovog programa neće biti moguća bez vaše potpore. 

 

KAKO PODRŽATI ?

·        Kupi Sky Colu u PET bocama od 2,0L i 0,5L ili u svom omiljenom kafiću naruči Sky Colu na čijoj etiketi se nalazi grb kluba za koji navijaš.

·        Svaka kupljena boca, klubu čiji se grb nalazi na njoj direktno donosi novce.

Uz zajamčeni fiksni iznos godišnjeg sponzorstva kluba Sky Cola se obvezala i na varijabilni dio sponzorstva i to od svake prodate boce volumena 0,25L i 0,5 L po 1 KF, te od svake prodate boce od 2 L po 2 KF.

Pojedini klubovi iz Premijer lige ne učestvuju u loyalty programu zbog ranije  preuzetih obveza i potpisanih ugovora s drugim privrednim subjektima. Nadamo se da ćemo u narednom periodu sklopiti suradnju i s preostalim klubovima koji trenutno ne sudjeluju u loyalty programu.